24-uurszorg, dag en nacht met zorg omringd

Heeft u behoefte aan 24-uurszorg, maar wilt u niet naar een verpleeg- of verzorgingshuis? ExperTcare biedt professionele verpleging aan huis waardoor opname in een instelling niet nodig is.

Wanneer 24-uurs zorg?

U kiest voor 24-uurszorg wanneer uzelf of uw partner zowel overdag als ‘s nachts verpleging en/of verzorging nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer u of uw partner in de laatste levensfase bent beland. Bij 24-uurszorg thuis bent u in uw vertrouwde omgeving waardoor er alle ruimte is om op een rustige en gepaste manier afscheid te nemen van uw omgeving. U krijgt de maximale regie omdat er zorg op maat wordt verleend.

Dag en nacht met zorg omringd

ExperTcare 24-uurszorg haalt de last van de schouders van partners, vrienden en familie. Zij hoeven niet meer 24 uur per dag klaar te staan en u bent toch altijd in goede handen. U wordt verzorgd in uw eigen vertrouwde omgeving door gediplomeerde en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Medische en persoonlijke zorg

Onze verpleegkundigen leveren totale zorg, inclusief de gewone dagelijkse taken. Zowel uw persoonlijke verzorging als alle medisch-technische handelingen
worden door dezelfde verpleegkundigen uitgevoerd. Zo staat een prettig en persoonlijk contact voorop terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van de best mogelijke kwaliteit van zorg.

U de regie, wij de zorg

ExperTcare creëert rust en levert zorg op de manier zoals u het wilt. Op basis van uw behoeften stelt ExperTcare een team van zorgverleners samen, zorgvuldig afgestemd op de wensen van u en uw naasten.

ExperTcare is lid van het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Nederland en werkt nauw samen met huisartsen en specialisten uit het ziekenhuis.
Neemt u voor meer informatie of een gesprek op maat gerust contact met ons op.

Direct zorg aanvragen