Hart-, vaat- en neuroverpleegkundige van ExperTcare

De hart-, vaat- en neuroverpleegkundige helpt u thuis bij de verzorging van neurologische aandoeningen of hart- en vaatziekten. Bij ons kunt u onder andere terecht voor verzorging wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met MS (multiple sclerose), de ziekte van Parkinson, een beroerte (CVA), ALS (amyotrofische lateraal sclerose), NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) of een dwarslaesie. Wij beantwoorden al uw vragen over hoe u het beste kunt omgaan met deze aandoening en hoe uw omgeving u hierin kan bijstaan. Onze hart-, vaat- en neuroverpleegkundige informeert, begeleidt en adviseert u.

Wanneer u verzorging nodig heeft bij hart- of vaatziekten of bij een neurologische aandoening en graag verzorging aan huis wilt, kunt u terecht bij ExperTcare. Onze gespecialiseerde thuisverpleegkundigen helpen u graag om het herstelproces te bevorderen en uw klachten waar het kan te verminderen. De hart-, vaat- en neuroverpleegkundige geeft u het juiste advies tijdens deze behandeling en geeft voorlichting wat u zelf en uw naasten thuis het beste kunnen doen om u te ondersteunen. Hart-, vaat- en neuroverpleegkundigen van onze organisatie werken nauw samen met huisartsen, internisten en collega verpleegkundigen van ExperTcare. Met de thuisverpleegkundingen van ExperTcare hoeft u niet meer naar het ziekenhuis om op de juiste manier verzorgd te worden, voortaan kunt u thuis in alle rust herstellen waarin wij u graag begeleiden.

Hart-, vaat- en neuroverpleegkundige bij u thuis

Heeft u last van hartfalen of heeft u een neurologische aandoening, bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson? Of moet u langdurig herstellen van een operatie? Wij begrijpen dat u niet al die tijd in het ziekenhuis wilt doorbrengen. ExperTcare specialistische thuisverpleging heeft hart-, vaat- en neuroverpleegkundigen in dienst die u thuis kunnen verzorgen, voorlichten en helpen. Wanneer u hier meer over wilt weten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hart-, vaat- en neuroverpleegkundige specialistische thuiszorg

Neem vrijblijvend contact op met ExperTcare wanneer u op zoek bent naar een hart-, vaat- en neuroverpleegkundige die u thuis kan helpen met het verplegen van hart- en vaatziekten of neurologische aandoeningen. Kijk wat wij voor u kunnen betekenen in dit ziekteproces. Met een verpleegkundige uit de specialistische thuisverpleging hoeft u niet telkens de deur uit om de juiste zorg te krijgen. Wij komen bij u thuis, om dit proces voor u minder zwaar te maken. Onze gespecialiseerde thuiszorg verpleegkundige overlegt en bespreekt alles met u en uw naasten. Welke zorg u nodig heeft en hoe u kunt omgaan met aanpassingen in uw dagelijks leven. ExperTcare biedt verschillende soorten gespecialiseerde thuiszorg aan en zorgt ervoor dat uw proces aangenaam en goed georganiseerd verloopt.