Met de medische thuiszorgtechnologie kan er tegenwoordig ziekenhuisverplaatste zorg bij u thuis worden geleverd. Wanneer u een intensieve behandeling nodig heeft, maar dit liever thuis ondergaat dan bijvoorbeeld in het ziekenhuis, dan kunt u bij ons terecht. Onze IC verpleegkundige neemt de taken over die normaliter in het ziekenhuis worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u na een ziekenhuisopname sneller naar huis. Thuis wordt u gewoon behandeld en ondersteunt waar nodig, om uw herstelproces te versnellen of minder zwaar te maken.

Intensieve thuisverpleging of thuiszorg

Wanneer u constante intensieve zorg nodig heeft en graag thuis verpleegd wordt, kunt u bij ExperTcare terecht voor een IC verpleegkundige aan huis. Wanneer het nodig is of u er behoefte aan heeft dat er 24 uur per dag iemand aanwezig is, dan kan ExperTcare dat voor u regelen. Wij hebben alle tijd en ruimte voor uw wensen en u kunt ons alles vragen. ExperTcare is een professionele organisatie waar gespecialiseerde verpleegkundigen werken in zelfsturende teams die zich 24 uur per dag, zeven dagen in de week inspannen om de best mogelijke gespecialiseerde thuiszorg of thuisverpleging te verlenen. Wij vinden het belangrijk dat u en uw naasten zo goed mogelijk begeleid en geïnformeerd worden. IC verpleegkundigen werken nauw samen met artsen, specialisten en collega verpleegkundigen.

Lange ziekenhuisopname voorkomen

Met gespecialiseerde thuiszorg voorkomt u dat u voor lange tijd in het ziekenhuis moet verblijven. U kunt in uw eigen omgeving verzorgd worden, wat niet alleen prettig is voor uzelf, maar ook voor uw naasten.

Specialistische thuisverpleging door IC verpleegkundige

Gespecialiseerde zorg kan door technologische ontwikkelingen tegenwoordig ook naar huis verplaatst worden. Wanneer u langdurige zorg nodig heeft, dan is het tegenwoordig niet meer nodig om lang in het ziekenhuis te verblijven. Met de IC verpleegkundige van ExperTcare krijgt u de nodige verpleging en verzorging bij u thuis. Wilt u weten wat wij precies in uw situatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ExperTcare.

Ons vaste ExperTcare team bestaat uit verpleegkundigen met de juiste ervaring en deskundigheid. In overleg bespreken wij wat u nodig heeft en hoe we u het beste kunnen verzorgen.