Taaislijmziekte thuis behandelen

Gespecialiseerde thuiszorg Cystic Fybrosis

Wanneer u een thuisbehandeling krijgt voor Cystic Fybrosis, kan het gewone leven zoveel mogelijk doorgaan. De cliënt hoeft niet telkens naar het ziekenhuis te komen om de juiste verzorging te krijgen. Als u taaislijmziekte heeft, kunt met specialistische thuisverpleging van ExperTcare naar huis en hoeft u niet in het ziekenhuis te blijven. Taaislijmziekte is een aangeboren ziekte en moet voor de rest van uw leven behandeld worden. Wij kunnen het ons voorstellen dat u die tijd liever thuis doorbrengt dan in het ziekenhuis. Gespecialiseerde thuiszorg maakt de behandeling iets minder vervelend, omdat dit thuis gedaan kan worden. U wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze longverpleegkundige.

De gespecialiseerde verpleegkundigen van ExperTcare zullen u begeleiden en helpen om uw longziekte zoals bijvoorbeeld taaislijmziekte zo goed mogelijk te behandelen.

Iedere situatie is verschillend, waardoor er van tevoren gekeken wordt of u in aanmerking komt om thuis behandeld te worden. Dit zal een gespecialiseerde thuisverpleegkundige in overleg met uw arts beslissen. Met de thuisverpleegkundigen van ExperTcare hoeft u niet meer naar steeds naar het ziekenhuis om bijvoorbeeld antibiotica toegediend te krijgen, voortaan kunt u thuis verpleegd en verzorgd worden.

Specialistische thuisverpleging bij taaislijmziekte

Het is mogelijk om thuis verzorgd en behandeld te worden wanneer u taaislijmziekte heeft. De verpleegkundigen van ExperTcare staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar. Thuisverpleegkundigen van ExperTcare zijn gespecialiseerde verpleegkundigen, waaronder longverpleegkundigen die complexe zorg aan huis kunnen bieden, aan zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast bieden wij begeleiding aan tijdens het ziekteproces. Ook met Cystic Fybrosis is het mogelijk om thuis behandeld te worden. Kijk wat wij voor u kunnen betekenen door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze verpleegkundigen voeren specialistische handelingen uit, zoals bijvoorbeeld medicijnen toedienen via een infuus.

Naast de verpleegkundige zorg kunnen onze gespecialiseerde verpleegkundigen u ook begeleiden, adviseren en ondersteunen.