Gespecialiseerde thuiszorg bij bloedtransfusies

Wanneer u ernstig ziek bent, is het een hele opgave om naar het ziekenhuis te gaan voor een bloedtransfusie. De verpleegkundigen van ExperTcare komen bij u thuis voor een bloedtransfusie. Voor u is het aangenamer en minder vermoeiend om de bloedtransfusie in uw eigen omgeving te krijgen. Wij van ExperTcare vinden het belangrijk dat wij u hierbij kunnen helpen en bieden daarom specialistische thuisverpleging aan.

Samen met een arts bepalen wij of het mogelijk is om de bloedtransfusies bij u thuis uit te voeren. Onze verpleegkundigen verzorgen specialistische handelingen, waaronder het uitvoeren van bloedtransfusies.

De verpleegkundigen van ExperTcare zullen de bloedtransfusies bij u thuis uitvoeren. Daardoor hoeft u niet meer zo vaak naar het ziekenhuis om deze behandelingen te ondergaan, wat het voor u comfortabeler maakt. Onze zorgverleners hebben regelmatig overleg met artsen, specialisten of andere verpleegkundigen en bouwen aan de beste zorg voor iedere individuele cliënt. Wij houden uw situatie nauwlettend in de gaten en helpen u thuis waar en wanneer het kan. Wij vinden het belangrijk dat u baat hebt bij bloedtransfusies en dat het krijgen ervan minder vermoeiend is doordat het thuis kan worden uitgevoerd door een van ExperTcare’s gespecialiseerde thuisverpleegkundigen.

Thuiszorg met bloedtransfusies

Voortaan hoeft u niet meer naar het ziekenhuis voor bloedtransfusies. Wanneer het mogelijk is, kunt u bloedtransfusies thuis laten uitvoeren door een gespecialiseerde thuisverpleegkundige van ExperTcare. Deze specialistische thuisverpleging bespaart u de moeite en tijd om naar het ziekenhuis te gaan waardoor het ondergaan van de behandeling minder zwaar voor u kan zijn. Het is voor ons belangrijk dat u zich comfortabel voelt. Wij bieden begeleiding en verzorgen u wanneer we de bloedtransfusies uitvoeren. ExperTcare is een professionele organisatie waar gespecialiseerde verpleegkundigen werken in zelfstandige teams die zich 24 uur per dag, zeven dagen in de week inspannen om de best mogelijke zorg te verlenen.

Bloedtransfusie bij u thuis

Krijgt u geregeld bloedtransfusies en vindt u het vervelend of is het lastig? ExperTcare helpt u met het verlichten van de last om steeds naar het ziekenhuis te moeten, door specialistische thuisverpleging aan te bieden. Onze gespecialiseerde thuisverpleegkundigen kunnen de bloedtransfusie bij u thuis uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.