Stomaverpleegkundige bij u thuis

Het krijgen van een stoma is een ingrijpende verandering in uw leven. Een stoma werkt bijvoorbeeld voor mensen met kanker aan de dikke darm, blaas of het rectum, bij chronische darmontstekingen (zoals de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa) en Adenomateuze Polyposis (een type colorectale kanker dat in de familie doorgegeven wordt). ExperTcare specialistische thuisverpleging heeft stomaverpleegkundigen in dienst die al uw vragen kunnen beantwoorden en die u helpen en ondersteunen in dit proces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over specialistische thuiszorg door een stomaverpleegkundige.

Gespecialiseerde thuiszorg stomaverpleegkundige

Wij van ExperTcare begrijpen dat u veel vragen heeft over hoe u hier het beste mee kunt omgaan. De stomaverpleegkundige helpt u thuis met vragen over uw stoma, geeft u advies over het gebruik ervan en geeft u nazorg wanneer u net een stoma heeft gekregen. Daarnaast ondersteunt de stomaverpleegkundige u bij psychische gevolgen van het krijgen van een stoma. Wij beantwoorden al uw vragen over het leven met een stoma en over eventuele aanpassingen in uw leefomgeving. Onze verpleegkundigen geven u advies, bieden de juiste zorg en dat alles met als doel dat deze periode minder zwaar voor u wordt.

Thuisverpleging

Wanneer u een stoma heeft en graag thuis verpleging en begeleiding krijgt, kunt u terecht bij de gespecialiseerd verpleegkundigen van ExperTcare. Wanneer u weer thuis bent na de operatie helpen onze stomaverpleegkundigen u met de nazorg van uw stoma. De verpleegkundige verzorgt en verpleegt u en geeft u advies hoe u zelf het beste voor uw stoma kan zorgen. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw stoma. Stomaverpleegkundigen van ExperTcare gespecialseerde thuiszorg werken samen met internisten, huisartsen en collega verpleegkundigen. Onze zorgverleners hebben regelmatig overleg. Wij nemen alle beslissingen samen met degene die wij verzorgen, de naasten en de arts. U bent voor ons een gelijke partner en u kunt ons alles vragen. Voortaan hoeft u voor specialistische zorg en verpleging niet meer naar het ziekenhuis, met ExperTcare krijgt u deze specialistische zorg gewoon thuis in uw vertrouwde omgeving.

Advies en hulp door stomaverpleegkundige

Heeft u net een stoma gekregen en bent u op zoek naar een stomaverpleegkundige die thuis al u vragen beantwoordt en u nazorg geeft? Neem vrijblijvend contact op met ExperTcare en kijk wat onze specialistische thuisverpleging voor u kan betekenen. Met een stomaverpleegkundige bij u thuis hoeft u niet telkens naar het ziekenhuis om de juiste verzorging te krijgen. Wij maken het herstelproces eenvoudiger door zorg aan huis te leveren en u advies te geven. ExperTcare heeft gespecialiseerde thuisverpleegkundigen en zorgt ervoor dat uw genezingsproces goed en efficiënt georganiseerd is.