longverpleging thuis_1Heeft u COPD of een andere longaandoening en wilt u thuis verzorgd worden? ExperTcare specialistische thuisverpleging heeft verschillende longverpleegkundigen in dienst die u kunnen verzorgen, voorlichten en helpen. Begeleiding van een longverpleegkundige thuis is mogelijk!

Longverpleegkundige ExperTcare

De longverpleegkundige helpt u thuis bij de verpleging van verschillende longaandoeningen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht als u specialistische thuisverpleging nodig heeft na het ondergaan van een longtransplantatie of als u COPD of Cystic Fibrosis heeft. Heeft u vragen over uw ziekte of wilt u graag leren hoe u er beter mee om kunt gaan? Onze longverpleegkundigen beantwoorden al uw vragen over (chronische) longaandoeningen. Bij ExperTcare kunt u terecht voor advies, hulp, verpleging en zorg en dit alles bij u thuis zodat uw klachten kunnen verminderen en het proces wordt bevorderd.

De longverpleegkundige bij u thuis

Wanneer u last heeft van een chronische longaandoening en graag thuis verzorgd wilt worden, dan kun u terecht bij ExperTcare. Wij bieden specialistische thuisverpleging en thuiszorg voor mensen met longaandoeningen. Onze longverpleegkundigen beantwoorden alle vragen over uw longziekte, geven praktische tips en kunnen u eventueel ondersteunen bij het stoppen met roken. U en uw naasten worden zo goed mogelijk begeleid in uw ziekteproces. Longverpleegkundigen van ExperTcare gespecialiseerde thuiszorg werken samen met longartsen, huisartsen en collega verpleegkundigen. Regelmatig is er een overleg over uw situatie met u en uw specialisten. U en uw naasten worden altijd in dit proces betrokken en alles wordt natuurlijk met u overlegd. Vindt u het vervelend om telkens naar het ziekenhuis te moeten voor verzorging en verpleging? Met onze verpleegkundigen die thuis komen voor specialistische thuiszorg hoeft dat niet meer. Zij komen bij u langs om u thuis te verplegen, te verzorgen en advies te geven.

Meer weten over begeleiding thuis van een longverpleegkundige

Wilt u meer weten over de longverpleegkundigen van ExperTcare en bent u benieuwd wat ze in uw situatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ExperTcare en zie hoe wij u thuis kunnen helpen met de verpleging van u of uw naaste. Ons vaste team bestaat uit ziekenverzorgenden en verpleegkundigen met de juiste ervaring en deskundigheid. Wanneer u een longverpleegkundige aan huis hebt, hoeft u niet telkens meer naar het ziekenhuis om de juiste zorg te krijgen. In overleg bespreken wij wat u nodig heeft en wat u en uw naasten kunnen doen om dit zelf voor te zetten.