Terminale thuisverpleging

Bent u of is uw partner terminaal ziek? Soms is genezing helaas niet meer mogelijk, maar heeft u wel specialistische zorg nodig in uw laatste levensfase. Het laatste wat u wilt is verhuizen naar een verpleeghuis of verzorgingshuis. Daarom komt ExperTcare bij u aan huis voor terminale thuisverpleging voor volwassenen. Het biedt u rust om in uw eigen omgeving te blijven en het is ook prettig voor de rest van het gezin. ExperTcare levert goede zorg samen met de familieleden thuis in de terminale fase. Samen proberen wij u laatste levensfase zo aangenaam mogelijk te maken.

Terminale verpleging aan huis door ExperTcare

Thuis sterven is een zwaar en intensief proces voor u en uw familie. Wij proberen de pijn voor zover dat mogelijk is te verlichten. De verpleegkundigen voeren niet alleen medische handelingen uit, maar helpen waar nodig ook bij de persoonlijke verzorging. Daarnaast besteden we aandacht aan psychische, sociale en spirituele problemen bij zowel u als uw gezin. De terminale thuisverpleging van ExperTcare is daardoor ook gericht op de mensen uit uw omgeving vanwege de grote impact. Het gespecialiseerde team met verpleegkundigen is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Dus ook wanneer u op ieder moment van de dag verzorgd moet worden, komt ExperTcare bij u aan huis. Daarmee wordt er veel druk en last van de schouders van uw naasten gehaald.

24-uurszorg in de laatste levensfase

Met de terminale thuisverpleging van ExperTcare kunt u in alle rust sterven. ExperTcare stelt samen met u, uw naasten en eventueel de arts een zorgplan samen waarin alle hulpvragen, mogelijkheden en persoonlijke wensen worden meegenomen. U krijgt de verpleging die u verdient, hoe ernstig de situatie ook is. Bij 24-uurszorg thuis bent u in een vertrouwde omgeving waardoor er alle ruimte en rust is om op een rustige en gepaste manier afscheid te nemen van uw omgeving. Onze verpleegkundigen zijn bekwaam om professionele en specialistische terminale thuisverpleging in de laatste levensfase te kunnen bieden.

Wilt u meer informatie over onze terminale thuisverpleging of een afspraak maken, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ExperTcare.

 

 

Direct wijkverpleging aanvragen (PDF)