Individuele zorg op maat: Thuisverpleging van ExperTcare

  • ExperTcare is een professionele organisatie waar gespecialiseerde verpleegkundigen werken in zelfsturende teams die zich 24/7 inspannen om de best mogelijke zorg te verlenen.
  • ExperTcare stelt de individuele cliënt en zijn/haar omgeving centraal door met deskundige en betrokken medewerkers een op de klant afgestemd aanbod aan thuisverpleging te realiseren.
  • ExperTcare bouwt met alle betrokken medici (specialist, huisarts) en verpleegkundigen (ziekenhuis, wijk) aan de beste kwaliteit van zorg voor elke cliënt persoonlijk.
  • ExperTcare realiseert optimale zorgverlening door blijvend te investeren in opleiding, training en ontwikkeling van haar medewerkers en door het bieden een vertrouwde, prettige en boeiende werkomgeving.
  • ExperTcare werkt landelijk gespreid met een sterke lokale aanwezigheid.
  • Hoog- als laagcomplexe verpleging in de thuissituatie. Ook verpleging die normaal gesproken alleen in het ziekenhuis mogelijk is. Zoals intensieve zorg met verpleegtechnische handelingen na een operatie.

Gaat het om specialistische verpleging of wijkverpleging, heeft u ook behoefte aan begeleiding of moet er 24 uur per dag iemand aanwezig zijn? Wij hebben alle tijd en ruimte voor uw wensen en u kunt ons alles vragen.

ExperTcare biedt gespecialiseerde thuisverpleging en wijkverpleging.

Onze verpleegkundigen verzorgen specialistische handelingen zoals het toedienen van medicijnen via infuus, handelingen rondom sondevoeding, begeleiding bij insulinegebruik, het geven van injecties en pijnbestrijding. Na de diagnose COPD, CVA, dementie of kanker heeft (gehad), breekt er een onzekere tijd aan met veel vragen. Naast de verpleegkundige zorg kunnen onze verpleegkundigen u ook begeleiden, adviseren en ondersteunen.

Hoe kunnen wij u thuis begeleiding en zorg bieden zoals u dit het liefst wilt? Dit bespreken we graag met u. Wij gaan uit van uw wensen en nemen alle beslissingen sámen met u, uw naasten en eventueel uw (huis)arts.

U staat niet alleen

We zorgen voor een kleinschalig, deskundig en vast team van ziekenverzorgenden en verpleegkundigen, met de juiste ervaring en deskundigheid. U krijgt dus steeds vertrouwde gezichten aan het bed.

Wijkverpleegkundige zorg en specialistische zorg met verpleegtechnische handelingen, thuis in uw eigen omgeving.

Gespecialiseerde thuisverpleging, vanuit ons hart. Dit merkt u aan onze manier van werken.
Onze zorgverleners hebben regelmatig overleg. Wij nemen alle beslissingen sámen met degene die wij verzorgen, de naasten en de arts. U bent voor ons een gelijke partner en u kunt ons alles vragen.

Specialistische thuisverpleging, onder meer bij:

Wij zijn per direct inzetbaar, géén wachtlijst

Heeft u thuiszorg of verpleging nodig? Wij doen kosteloos de intake in het ziekenhuis of bij u thuis. Neem direct contact met ons op.

Specialistische thuisverpleging of ook wel specialistische zorg aan huis helpt u thuis als u een chronische ziekte of aandoening heeft. Bij ExperTcare werken verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in onder andere diabetes, intensive care, huidproblemen, longziekte, kanker, reuma of stoma.

Direct digitaal thuisverpleging aanvragen?

Digitale zorgaanvraag

Vul het formulier in om een zorgaanvraag te doen.
Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen.
T 030 600 87 22
Direct digitaal thuisverpleging aanvragen?
Loading...