Advies en gespecialiseerde zorg door wondverpleegkundige

De wondverpleegkundige van ExperTcare helpt u thuis bij de verpleging van verschillende wonden. Bij ons kunt u onder andere terecht voor verzorging van doorligwonden (decubitus), een open been (ulcus cruris), wonden ten gevolge van diabetes, oncologische wonden, brandwonden en chirurgische wonden. Wij beantwoorden al uw vragen over passende wondverzorging, hoe u het beste kunt omgaan met uw wond en over aanpassingen in uw leefomgeving. Onze verpleegkundigen geven u advies, bieden de juiste zorg en dat alles met als doel om uw klachten te verminderen en het herstelproces te bevorderen.

Wanneer u last heeft van een chronische of complexe wond en graag verzorging thuis wilt ontvangen, dan kunt u terecht bij ExperTcare.

Om een wond te herstellen of te voorkomen dat een wond ernstiger wordt, is de juiste behandeling erg belangrijk. Onze gespecialiseerde thuisverpleegkundigen helpen u graag. De wondverpleegkundige verzorgt uw wond(en), ondersteunt u tijdens behandelingen, biedt begeleiding en geeft voorlichting.

De wondverpleegkundige geeft u advies zodat u weet hoe u de wond het beste zelf kunt verzorgen en behandelen en welke hulpmiddelen u hierbij nodig heeft.

Wondverpleegkundigen van ExperTcare gespecialiseerde thuiszorg werken nauw samen met medisch specialisten zoals internisten, huisartsen en collega verpleegkundigen van ExperTcare. Onze zorgverleners hebben regelmatig overleg. Wij nemen alle beslissingen samen met de cliënt die wij verzorgen en overleggen daarnaast met de naasten en de arts.

Voortaan hoeft u niet meer in het ziekenhuis te herstellen, dat kunt u met ExperTcare thuis doen.

Wondverpleegkundige bij u thuis

Bent u geopereerd en wilt u graag verder thuis herstellen? Of heeft u brandwonden, waarbij u verzorging nodig heeft? ExperTcare specialistische thuisverpleging heeft de juiste wondverpleegkundige in dienst die u kan verzorgen, voorlichten en helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u ook behoefte heeft aan gespecialiseerde thuiszorg.

Gespecialiseerde thuiszorg wondverpleegkundige

Bent u op zoek naar een wondverpleegkundige die u kunt helpen met het thuis verzorgen van bijvoorbeeld brandwonden? Neem dan vrijblijvend contact op met ExperTcare en zie wat wij voor u kunnen betekenen. We zorgen voor een vast team van ziekenverzorgenden en verpleegkundigen, met de juiste ervaring en deskundigheid. Met een wondverpleegkundige bij u thuis hoeft u niet telkens de deur uit om de juiste zorg te krijgen, maar kunt u voortaan thuis herstellen. De verpleegkundige bespreekt met u welke zorg u nodig heeft en wat u thuis zelf kunt doen om de wond te verzorgen. ExperTcare biedt verschillende specialistische thuisverpleging aan en zorgt ervoor dat uw proces aangenaam en goed georganiseerd verloopt.

Wij gaan uit van uw wensen en nemen alle beslissingen samen met u.