verpleegkundige-expertcareWanneer u ernstig of chronisch ziek bent, biedt ExperTcare de mogelijkheid tot gespecialiseerde wijkverpleging aan huis. Zo hoeft u niet langer in het ziekenhuis te verblijven of noodgedwongen te verhuizen naar een verpleeghuis of verzorgingshuis. Een team van gespecialiseerde wijkverpleegkundigen komt bij u aan huis om u goede specialistische zorg te bieden. Uw eigen omgeving is heel belangrijk, daarom streeft ExperTcare er naar om u thuis de juiste zorg te verlenen. Alles wat in het ziekenhuis gedaan wordt, kan tegenwoordig ook gewoon thuis, in overleg met uw specialist. Dat is erg prettig, want zo blijft u in uw eigen vertrouwde omgeving, wat vaak meer rust geeft dan een verblijf in het ziekenhuis of in een verpleeghuis. De gespecialiseerde wijkverpleging van Expertcare  start de  zorg vanaf het niveau van complexe specialistische zorg in plaats van bij de generalistische basiszorg.

Gespecialiseerde wijkverpleging door ExperTcare

Door de moderne technologieën kunnen veel behandeling thuis plaatsvinden in plaats van het ziekenhuis. De gespecialiseerde wijkverpleging van ExperTcare beschikt over zorgverleners die onder andere gespecialiseerd zijn in chemotherapie, infuustherapie, canule- en beademingszorg, pijnbestrijding, sondevoeding en Totaal Parentale Voeding (TPV), dialyse ondersteuning aan huis, bloed/trombocytentransfusie, COPD en CAPD en ziekenhuis verplaatste zorg. Na een opname in het ziekenhuis kunt u ook specialistische thuiszorg krijgen bij het revalideren of herstellen van uw ziekte. Daarnaast wordt er palliatieve thuisverpleging aangeboden, wanneer u ernstig ziek bent. Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk zichzelf kan blijven, hoe complex de situatie ook is.

Specialistische thuisverpleging voor volwassenen

Met de gespecialiseerde wijkverpleging van ExperTcare worden er niet alleen thuisverpleegkundige taken verricht, maar ook alle andere wijkverpleegkundige taken. De wijkteams leveren dus alle specialistische verpleegkundige zorg, zodat u steeds dezelfde gezichten over de vloer heeft. Het gespecialiseerde wijkverpleging team komt bij u aan huis voor specialistische zorg, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wij bieden overdag en ’s nachts de juiste zorg aan die u nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer u ziek bent, herstelt na een operatie of in de laatste levensfase bent beland. Het gespecialiseerde wijkverpleging team is bekwaam om alle risicovolle behandelingen uit te voeren en kent alle mogelijkheden om u thuis zo prettig mogelijk te verplegen. Er wordt niet alleen aandacht gegeven aan lichamelijke klachten, maar ook aan psychische en sociale problemen.

Heeft u wijkverpleging nodig? Vraag dan direct thuiszorg aan bij ExperTcare!

Direct wijkverpleging aanvragen (PDF)